کوفته تبریزی معروف ترین غذای تبریز
کوفته تبریزی یکی از خوراکهای شهر ایران است که در سطح جهانی شهرت دارد. این غذا مخصوص شهر تبریز است ولی در بسیاری از شهرهای آذربایجان طبخ می شود. تهیه کوفته تبریزی کار مشکلی است زیرا اگر حرفهای نباشید ممکن است کوفتهها اصطلاحا باز شوند.
برای تهیه این غذا به گوشت، سبزیجات معطر، لپه نخود، تخم مرغ آب پز، برنج پخته، گردو، آلو تتخشک، پیاز داغ، زرشک، رب گوجهفرنگی و زعفران نیاز دارید.
مواد اولیه وفته تبریزی
۱ یک تخممرغ آبپز.
۲- پیاز ۱ پیاز خرد کنید، عصاره را فشار دهید و خمیر را نگه دارید (همان طور که در ویدئو نشانداده شدهاست).
۳- پیاز با اندازه متوسط ۱.
۴. گیاهان را از بین ببرید.
۵- پختوپز پیش از پخت ۱ / ۳ فنجان
۶- شخم زدن گردو، خشک کردن زردآلو و خشک کردن خشک (همان طور که نیاز است).
۷- فن ۵ - ۷ پیمانه آب را بجوشانید.
طرز تهیه کوفته تبریزی
۱. نخود زرد را در یک قابلمه بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید تا آنها را بپوشاند و به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت و تخلیه خفیف به آرامی بجوشد.
۲- پیاز بریدهشده را در دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی سرخ کنید تا طلائی.
۳. پیاز رندهشده را در یک کاسه بریزید، نخود سبز را بردارید و ۱ / ۳ فنجان برنج پختهشده را اضافه کنید.
۴. گوشت گاو را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.
۵- را اضافه کنید، فلفل چیلی خام، نمک و گیاهان minced را اضافه کنید (۱ / ۸ از گیاهان را برای استفاده در مرحله ۹) تا کاسه بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
۶- یک تخممرغ را بزنید و آن را به کاسه بریزید و به طور کامل مخلوط کنید.
۷- یک تکه از مخلوط را بردارید. چیزهایی با ۱ / ۸ از تخممرغ آبپز، گردو، زردآلو خشکشده و barberries خشک. لبهها را فشار دهید و لبهها را نیشگون بگیرید و شکل گوشت را شکل دهید.
۸- بازگشت به قابلمه پیاز، اضافه کردن زردچوبه، مخلوط ادویه فارسی (Advieh)، فلفل چیلی خام و سرخ کردن به مدت ۵ دقیقه.
۹- یک قاشق سوپ خوری گوجهفرنگی و بقیه گیاهان را اضافه کنید، به خوبی به هم بزنید و به مدت ۵ دقیقه سرخ شوید.
۱۰. آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و تکان دهید.
۱۱- را در قابلمه بگذارید، بگذارید نیم ساعت بپزد.
۱۲- را بیش از ۳۰ دقیقه به مایع تبدیل کنید و در مدت ۳۰ دقیقه با گرمای کم به جوش و خروش خود ادامه دهید.